Skip to main content Skip to search

Projekti

Šola o davkih

Šola o davkih je že tradicionalen projekt našega društva DŠRR ter je potekala tretje leto zapored. V okviru projekta so se izvedla 3 predavanja, kjer so se imeli udeleženci priložnost seznaniti s ključnimi davki, ki neposredno bremenijo podjetje in s tem igrajo veliko vlogo pri poslovodstvu. Tovrstno znanje je predvsem pomembno pri vedah kot je računovodstvo, kontroling in poslovodstvo.

PREBERI VEČ
Excel delavnica

Sodobni poslovni svet zahteva računalniško pismenost in delodajalci iščejo ljudi, ki so kompetentni na tem področju. V ospredje prihajajo posamezniki, ki poznavajo in uporabljajo računalniške programe na naprednem nivoju. V uporabi so različni programi, toda brez Excela ne gre. Z udeležbo na naših delavnicah spoznaš trike in bližnjice, funkcije in ukaze, ki se v praksi najpogosteje uporabljajo ter ostale uporabne prednosti Excela.

PREBERI VEČ
Šola prestrukturiranja

Šola prestrukturiranja je projekt, organiziran prvič v novembru 2015. Nastal je v sklopu štirih predavanj vrhunskih slovenskih strokovnjakov, ki večinoma delujejo na področju poslovnega in finančnega svetovanja podjetjem (t. i. M&A, Due Diligence, finančno in poslovno prestrukturiranje,…).

PREBERI VEČ
Leto 2017

Zbrani projekti, ki smo jih organizirali v letu 2017.

PREBERI VEČ
Leto 2016

Zbrani projekti, ki smo jih organizirali v letu 2016.

PREBERI VEČ
Leto 2015

Zbrani projekti, ki smo jih organizirali v letu 2015.

PREBERI VEČ
Leto 2014

Zbrani projekti, ki smo jih organizirali v letu 2014.

PREBERI VEČ
Leto 2013

Zbrani projekti, ki smo jih organizirali v letu 2013.

PREBERI VEČ