Skip to main content Skip to search

Novice

Delavnica DŠRR x BDO: Letno poročilo v praksi


Društvo študentov računovodstva in revizije je 18. in 19. oktobra 2022 v sodelovanju z BDO Revizijo in Ekonomsko fakulteto v okviru predmeta Finančno računovodstvo prvič organiziralo dvodnevno delavnico z naslovom “Letno poročilo v praksi”.

Read more

Volitve predsednika DŠRR in volitve članov upravnega odbora

Na podlagi 19. člena statuta Društva študentov računovodstva in revizije (v nadaljevanju DŠRR) objavljamo razpis rednih volitev za mesto predsednika društva ter članov upravnega odbora. V skladu s konsenzom članov Društva DŠRR se za datum volitev določi torek, 20.11.2018. Volitve se bodo odvijale v sejni sobi senata na Ekonomski fakulteti, Univerza v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, 1000 Ljubljana, ob 18:00 uri. Redne volitve za mesto predsednika ter članov upravnega odbora so

Read more

TEDEN EXCELA 2018

V tednu od 14. do 21. maja bo potekal dogodek z naslovom TEDEN EXCELA, ki ga skupaj s strokovnjaki na področju Excela pripravlja Društvo študentov računovodstva in revizije. Dogodek je sestavljen iz štirih delavnic.

Read more

TEKMOVANJE »MLADI RAČUNOVODJA« 2018

V četrtek in petek,  12 in 13. aprila 2018, se je v prostorih Ekonomske fakultete odvijal dogodek Društva študentov računovodstva in revizije (DŠRR), tekmovanje »Mladi računovodja« v sodelovanju s Katedro za računovodstvo in revizijo na Ekonomski fakulteti. Dogodek je bil organiziran drugo leto zapored. Udeležilo se ga je 160 študentov iz Ekonomske fakultete, Univerze v Ljubljani, Ekonomsko-poslovne fakultete, Univerze v Mariboru, Visoke šole za računovodstvo in finance ter iz Fakultete za matematiko in fiziko, Univerze v Ljubljani, kar je preseglo naša pričakovanja.

Read more

1 KONFERENCA POSLOVNA FORENZIKA

Študenti pozdravljeni.

Posredujemo vabilo 1. Konference o poslovnih, davčnih in finančnih prevarah.

Namen Konference Poslovna forenzika je osvetliti vprašanja in dileme forenzičnih preiskav na področjih davkov, računovodstva, vse tudi s pravnega gledišča. Osrednja tema letošnje konference je odkrivanje in preiskovanje nezakonito pridobljenega premoženja ter s tem povezani preiskovalni in pravni postopki.

Read more

PONOVITEV DELAVNICE PANTHEON

Študenti pozdravljeni.

Podjetje Datalab d.o.o. je za študente ter člane našega društva ponudilo udeležbo izobraževanja CERTIFICIRANI RAČUNOVODJA PANTHEON (60 ur) ter osnove PANTHEON (3 ure).

Udeležba je možna vedno, ko podjetje odpre prijave na izobraževanje – torej bo tudi za naše študente zagotovljena prijava vsaj enkrat letno. Cena tečaja je za študente občutno cenejša  🙂

Read more

MLADI RAČUNOVODJA 2017- PRIJAVE

Študentje pozdravljeni.

Tekmovanje iz znanja računovodstva – Mladi računovodja 2017 – letos organiziramo prvič, zato je namenjeno le študentom Ekonomske fakultete, Univerze v Ljubljani. Na tekmovanje se lahko prijavite vsi študentje vseh smeri Ekonomske fakultete. Prijavite se lahko študentje dodiplomskega študija (tako VPŠ kot UPEŠ) ter

Read more