Skip to main content Skip to search

Navodila za tekmovalce

POMEMBNA NAVODILA ZA TEKMOVALCE

Pri reševanju študijskih primerov boste tekmovalci potrebovali prenosne računalnike, saj se bo pri nekaterih študijskih primerih uporabljalo Excel, pri drugih pa bo šlo za namizno raziskovanje. Pri ekipah, ki ste se prijavile skupaj se lahko glede prenosnega računalnika dogovorite in ga prinese le en od ekipe (priporočamo rezervo v primeru nedelovanja). Priporočamo, da imajo računalniki polno baterijo. Za polnjenje bo po najboljših močeh poskrbljeno, so pa nekatere učilnice omejene s priključki.

Pri nekaterih študijskih primerih, prav tako pa za teoretični del tekmovanja boste potrebovali kalkulatorje, zato je to obvezen pripomoček.

V primeru, da ste izbrani v zmagovalni ekipi na študijskem primeru ali pa kot zmagovalec teoretičnega dela tekmovanju imejte vsi tekmovalci pripravljene naslednje podatke: davčna številka, številka transakcijskega računa, stalni oziroma začasni naslov.

Za mariborske študente je prenočitev iz 12. na 13. april urejena v hostlu 24/1 Šiška, Celovška cesta 134b, 1000 Ljubljana. Več informacij o prenočitvi dobite mariborski študentje naknadno, ko se bomo glede prenočitvi dogovorili individualno.

PRIJAVI SE NA TEKMOVANJE MLADI RAČUNOVODJA